Business Calls


Szolgáltatásaink

A Business Calls tervezésekor fontos szempont volt azon cél elérése, hogy a rendszer alkalmas legyen a vállalatok széles spektrumának kiszolgálására. Éppen ezért a Business Calls programozás nélkül rugalmasan és egyszerűen konfigurálható, testreszabható. Ugyanezen elv vezérelt minket a szolgáltatásaink kialakításakor is, ezért ügyfeleink igényeinek megfelelően a Business Calls rendszert az alábbi változatokban biztosítjuk.
 

Internetes szoftverszolgáltatás

Szoftverszolgáltatási konstrukció esetében a Business Calls rendszert mi üzemeltetjük és tesszük elérhetővé az interneten keresztül. Így az Ön vállalata azonnal és erőfeszítések nélkül veheti használatba a rendszer szolgáltatásait. Önnek nem kell eszközbeszerzésről, telepítésről és rendszerüzemeltetésről gondoskodnia és beruháznia sem kell, hiszen a szolgáltatásért Ön csak egy kedvező havidíjat fizet addig, amíg a szolgáltatást igénybe veszi.

Telepítés ügyfél környezetben

Amennyiben vállalata a Business Calls rendszert a saját informatikai környezetében, önállóan szeretné működtetni, akkor ehhez rendelkezésre bocsátjuk a rendszer telepítőkészletét és szükséges mértékű felhasználói licenszt biztosítunk. Az üzemeltetés és a felhasználás gördülékenységét pedig rendszertámogatási szolgáltatásokkal segítjük.

Egyéni testreszabás, integráció

Ha a rendszer működtetésében Ön az elérhető maximális automatizmusra törekszik, akkor igény szerint egyedi adatinterfészeket készítünk a Business Calls és az Ön meglévő rendszerei közé. Így például a rendszer integrálható a vállalati címtárral, megoldható a dolgozói adatok automatikus firssítése illetve a felhasználói bejelentkezés integrációja.


© 2004 - 2020 Codebase Kft.